Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Димитровгра - Бургас - Варна - Димитровград около 750 км заредих 120 лв (около 44 литра) на нормален път 100-120 а на магистралата средно 140-150 сметнах го 5.8 с колата от подписа
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

Comment

• за 3 месеца сам дал кам 800 лв за бензин дали харчи

Comment

• Първоначално публикувано от dinew Покажи съобщение
        за 3 месеца сам дал кам 800 лв за бензин дали харчи
        Добре де,дал си 800 лева за бензин,около 300 литра демек.....а колко км. си изминал?
        ....то май разхода се мери в литър на км. а не в левове на месец.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• с тези цени на горивата ще почнем с левове на км като колегата май
          Алфа Ромео 156 1.6 (120 hp) Старата генерация

Comment

• утре ще сляза до колата да видя точно колко сам минал кам 3000-4000 хиляди са

Comment

• Първоначално публикувано от dinew Покажи съобщение
              утре ще сляза до колата да видя точно колко сам минал кам 3000-4000 хиляди са
              Ми от 3 до 4000 км разликата си е 1000км.
              При 3000 км имаш разход 10 на 100,при 4000 км имаш 7,5 на 100.....значи не харчи.
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Последното засичане: изминати 354 км, почти 200 от тях градско в София с доста "нервно" каране, останалите по магистрала със скорост 160-170 км/ч. Разход - 11.57 л./100 км.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• За 710 км. 38л. нафта средно 5.35 на 100. Повечето е извънградско(60-70%) и малко в София. Доволен съм!
                  sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
                  156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

• E колеги аз да ви попитам, има ли някакъв начин да се сложи разходомер на тези "Дзверове", че засичането на гориво да става по-лесно хехе

Comment

• Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщение
                      E колеги аз да ви попитам, има ли някакъв начин да се сложи разходомер на тези "Дзверове", че засичането на гориво да става по-лесно хехе
                      http://www.carspending.com - това ми е разходомера на мен!
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                      Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                      Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                      Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                        http://www.carspending.com - това ми е разходомера на мен!
                        Не е точно това което исках, но това сайтче определено е много яко! Мерси колега, намерих поне нещо полезно, което не търсех! ;dd

Comment

• Първоначално публикувано от eve Покажи съобщение
                          не бих си правила експерименти от тоя род с моята, особено ако е "бижу", особено при тоя забележителен разход от 6-7/100 градско и под 5 извън града(личните ми груби сметки)...никой не би се оплакал от такъв разход.... а и по наблюдение, има голяма разлика от къде сипвам, не вярвам да няма разлика във вървежа ако сипеш олио...
                          Как го постигаш този разход 6-7 не знам? аз под 9 не мога да я сваля 2.4.За извън градско съм съгласен.
                          sigpicalfa 164turbo s4
                          части втора употреба за алфа всичко за 156
                          http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
                          0888556609 Коко Алексиев

Comment

• Първоначално публикувано от scarface Покажи съобщение
                            Как го постигаш този разход 6-7 не знам? аз под 9 не мога да я сваля 2.4.За извън градско съм съгласен.
                            Абе аз като ви разправям че карам с 7-7,5/100 градско вие не вярвате . Навън си е 5/100 от всякъде
                            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                              Абе аз като ви разправям че карам с 7-7,5/100 градско вие не вярвате . Навън си е 5/100 от всякъде
                              ако много я настъпвам, може и над 8-9, да даде, но при нормално каране ми е толкова, ма имайте предвид, че нищо но нея няма за смяна в момента, е в доволен вид. имаме още една същата, която не дава под 9, пак 2,4. нея брат ми я кара от година, аз мойта от 5 месеца, но смених всичко дето ме притесняваше.. мин. седмица дебитомер
                              Алфа Ромео 156 2,4 JTD - 136hp. (2000г.) "МОМО"
                              ЕХ: Фиат пунто 1.7 D - 57hp.

Comment

• Първоначално публикувано от eve Покажи съобщение
                                ако много я настъпвам, може и над 8-9, да даде, но при нормално каране ми е толкова, ма имайте предвид, че нищо но нея няма за смяна в момента, е в доволен вид. имаме още една същата, която не дава под 9, пак 2,4. нея брат ми я кара от година, аз мойта от 5 месеца, но смених всичко дето ме притесняваше.. мин. седмица дебитомер
                                Значи много зависи правилно да се изчислява разхода,а това става само на пълен резервоар караш малко и диливаш и тогава смяташ.Другото което е маршрута по който караш и по кое време, ако е много рано сутрин когато няма натоварено движение разхода е естествено на долу.
                                sigpicalfa 164turbo s4
                                части втора употреба за алфа всичко за 156
                                http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
                                0888556609 Коко Алексиев

Comment

Working...
                                X